Skip to content

Wandkast op maat

Een wandkast op maat maken laat u doen door Meubelmakerij van Mameren

Eindelijk krijgt u de sleutel van uw eigen woning. Of het nu een gehuurde woning is of een woning in uw eigendom, het is altijd een feest van uw nieuwe huis een thuis te maken. Alleen al de zoektocht naar behang, vloerbedekking en meubilair is als voorpret het halve werk. Wilt u een uniek wandmeubel in uw huis of heeft uw woonkamer een mooie, maar bijzondere en moeilijk in te richten vorm? Neem dan contact op met Meu

Meubelmaker Nijmegen

Maatwerk als standaard

Wanneer u door Meubelmakerij van Mameren een wandkast op maat maken laat, heeft u volledig de vrije hand in het eindresultaat. Dat is dan ook direct het grote voordeel van op maat gemaakte meubelen. Meubelmakerij van Mameren heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en maken van diverse meubels. Wij helpen u onder andere bij het maken van een wandkast, een tv-meubel, een eettafel, maar ook een keuken kan door ons ontworpen en gemaakt worden. Wij zijn van alle markten thuis en werken met de meest uiteenlopende materialen.

Uw wensen en verwachtingen

Het spreekt voor zich dat wij alleen een goed product kunnen leveren als wij volledig op de hoogte van uw wensen en eisen zijn. Daarom komen we graag bij u langs om uw verwachtingen te bespreken voordat we beginnen met uw wandkast op maat maken. We nemen ter plaatse de maten op en kunnen eventuele bijzonderheden van de ruimte direct bekijken en opnemen. Ook willen wij weten welke materialen we kunnen gebruiken om uw wandkast te maken. Zodra wij een en ander duidelijk hebben, krijgt u een vrijblijvende offerte. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag.

Een wandkast op maat laten maken door Meubelmakerij van Mameren

Heeft u het idee al helemaal uitgewerkt of bent u juist nog zoekende? Wij helpen u graag bij het maken en/of ontwerpen van uw unieke wandkast. Neem contact op voor de mogelijkheden. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen.