Skip to content

TV meubel op maat

Een tv meubel op maat laat u maken bij Meubelmakerij van Mameren

Het leukste aan verhuizen, is dat u weer kunt gaan nadenken over de inrichting. Nieuwe vloeren, een ander kleurtje op de muren en misschien is het ook wel eens tijd voor een paar nieuwe meubelen. Nu kunt u natuurlijk de gerenommeerde woonwarenhuizen bezoeken voor een nieuw tv meubel, maar voor iets unieks laat u een tv meubel op maat maken door Meubelmakerij van Mameren.

Geen dertien in een dozijn

Wanneer u in een meubelwarenhuis rondloopt, ziet u wellicht leuke meubelen voor minstens zo leuke prijzen. Maar wat u wellicht vergeet, is dat het om massaproducten gaat. Het kan zomaar zijn dat de helft van uw straat precies dezelfde meubelen in huis heeft staan. Wilt u zich onderscheiden van de massa met een uniek tv meubel, dan kiest u voor een tv meubel op maat. Meubelmakerij van Mameren is uw specialist op het gebied van op maat gemaakte meubelen en keukens. U bepaalt zelf welke maten uw meubel heeft en welke materialen er in verwerkt worden. U krijg hiermee niet alleen een uniek tv meubel, maar ook een die geheel persoonlijk voor u gemaakt wordt, geen massaproduct dus.

De meest bijzondere vormen

Het voordeel van een tv meubel op maat is niet alleen dat u een uniek en persoonlijk meubel krijgt, maar ook dat het in iedere gewenste maat te maken is. Heeft u verschillende apparatuur die u in een tv meubel kwijt wilt of heeft u een extreem grote televisie, dan kan er speciaal voor deze maat een meubel gemaakt worden. Wij komen dat ook graag bij u ter plaatse de maten opnemen en uw wensen en eisen bespreken. Omdat wij een product willen maken die volledig aan uw wensen voldoet, leveren wij bij iedere klant maatwerk.

Maatwerk door Meubelmakerij van Mameren

Wilt u door ons een tv meubel op maat laten maken of wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Zodra wij weten wat uw wensen zijn, stellen wij een vrijblijvende offerte op en na uw goedkeuring gaan we aan de slag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken of u vult het contactformulier op de website in.