Skip to content

Meubelmaker Nijmegen

Van Mameren is de natuurlijke meubelmaker uit Nijmegen

Wil jij graag producten die afkomstig zijn van een authentieke meubelmaker uit Nijmegen? Op de werkplaats van Meubelmaker van Mameren worden de natuurlijke producten uit het juiste hout gesneden, waardoor grote of kleine objecten klaar zijn voor een plekje in jouw huis. Van houten tafels tot houten decoraties en keukenblokken. De natuurlijke houtkleur, inclusief de geur die het afgeeft, maken van deze producten een absolute toevoeging voor ieder huis. Van Mameren is actief vanuit een mooie plek tussen het Radboud UMC en het Goffertpark. Je kunt vrijblijvend langskomen om kennis te maken met de mogelijkheden.

Natuurlijke producten passen altijd

Uit het juiste hout gesneden is niet zomaar een uitspraak. Houten producten passen in ieder huis of ieder gebouw en geven sfeer aan elke omgeving. Wil je ook graag een authentieke houten kast in huis halen, die tevens van goede kwaliteit is en daarom lang meegaat? Van Mameren, de meubelmaker uit Nijmegen, gaat graag voor je aan de slag. Je bent van harte welkom in de werkplaats om te kijken hoe de verschillende producten worden vormgegeven; de juiste schets, puur handwerk en een scherpe blik. Zo zijn onze producten van de juiste kwaliteit en daar kun je zelf ook van genieten.

Uitstraling en sfeer

Hout is een materiaal dat past in zowel oude als moderne huizen, hetgeen ervoor zorgt dat de producten tijdloos en stijlvol zijn. Je kunt houten kasten perfect plaatsen in een moderne omgeving, want het geeft sfeer af en creëert een natuurlijke omgeving. Je kunt voor inspiratie een kijkje nemen in ons huidige assortiment met topproducten. Kom snel eens langs bij van Mameren, dé natuurlijke meubelmaker uit Nijmegen.